4 beste gay datingsites (voor relaties) in Nederland en België

4 beste gay datingsites (voor relaties) in Nederland en België

Uit een recent advocatenonderzoek bleek dat 88% van de homoseksuele mannen open staat voor of actief op zoek is naar een relatie. Homoseksuele datingsites voor relatiezoekers kunnen het voor deze serieuze jongens gemakkelijker maken om elkaar te vinden en iets te beginnen dat blijvend is.

Hoe kies je aan welke datingsite je wilt meedoen? Onze experts hebben een deel van het zware werk gedaan door de 4 beste gay datingsites voor relaties te verfijnen. Deze beproefde sites hebben uitgebreide gebruikersbestanden en slimme matchmakingstools. Het kan enige inzet vergen, maar de volgende datingsites kunnen je openstellen voor romantische kansen in je buurt en over de hele wereld.

OkCupid:

Hoewel niet exclusief voor homoseksuele mannen, blijft OkCupid nog steeds een van de meest gebruikte online datingwebsites vanwege het feit dat het gratis is en een aantal belangrijke naamsbekendheid heeft. Als het gaat om het vragen aan je vrienden voor welke online datingwebsite ze zijn aangemeld als millennial, zullen de meeste reageren met OKCupid.

Hiermee kun je vragen invullen om overeenkomsten te vinden met gelijkgestemde mensen, en omdat het niet alleen is als een seks-kans, zul je eerder iemand vinden die je graag mee naar huis wilt nemen naar mama . OkCupid slaat over als al die andere datingsites met een hele reeks extra functies, zoals je toestaan ​​om te swipen over potentiële wedstrijden (net als Tinder) en inzichtelijke vragen over jezelf beantwoorden zoals “Wat zijn je favoriete romans?”

Of je nu een homoseksuele christen bent en op zoek bent naar een andere homoseksuele date om je geloof mee te bespreken, of als je een biseksuele kerel bent die wil experimenteren met koffie met een andere man, de kans is groot dat de OkCupid de plek is om ze te vinden. Bovendien kun je met hun mobiele app je online datingprofiel overal mee naartoe nemen, waardoor dit een van de beste gratis gay dating-opties is die voor jou beschikbaar zijn. Het is vermeldenswaard dat OkCupid de eerste dating-app was waarmee gebruikers hun gewenste geslachtsprofielen konden kiezen, en biedt ook 22 geslachts- en 13 seksuele oriëntatieopties om uit te kiezen. https://okcupid.com

Adam4adam:

Adam4Adam, een van de meer bekende homoseksuele online datingsites, is eenvoudiger met de bedoelingen van zijn gebruikers dan OkCupid. De site wordt voornamelijk gebruikt om seksuele partners te vinden die overeenkomen met uw seksuele en fysieke interesses. Dit is geweldig nieuws voor iedereen die een seksuele fantasie of ervaring wil uitproberen die ze nog niet hebben, aangezien Adam4Adam een ​​uitgebreide filterfunctie heeft waarmee je gebruikers kunt sorteren op leeftijd, ras, gewicht, seksuele positie en relatiestatus.

Ja, Adam4Adam houdt er zelfs rekening mee dat veel homoseksuele paren avontuurlijker zijn in hun seksleven. Je kunt homoparen uitzoeken die een derde willen binnenhalen voor alleen plezier of voor een polyamoureuze homo-relatie. Hoe dan ook, deze gratis site heeft de tand des tijds doorstaan ​​sinds het in 2005 werd gelanceerd omdat het gewoon werkt om homoseksuele mannen te verbinden die beiden op zoek zijn naar een seksuele connectie en het potentieel om te veranderen in meer dan alleen een one-night- staan. https://adam4adam.com

Grindr:

Misschien wel de meest gebruikte gay dating-app, is Grindr synoniem geworden met gay online dating. De reden hiervoor is simpel: Grindr is een schoon ogende app waarmee je door je wedstrijden kunt filteren die zich in jouw omgeving bevinden. Met behulp van het genereren van GPS-wedstrijden kunt u met Grindr zien hoe ver uw potentiële datums / afspraken / nieuwe vrienden van u verwijderd zijn. Grindr is gratis, maar met de premiumfunctie (die begint bij 14.99 per maand) kunt u onbeperkte mannen in uw omgeving zien en specifieker worden met uw filterzoekopdrachten (bijvoorbeeld, de gratis versie van Grindr stelt u alleen in staat uw zoekopdrachten te filteren met 3 categorieën, terwijl u met Premium door 8 specificatiecategorieën kunt filteren).

Grindr staat er ook om bekend dat hij voor het eerst de ‘tribe’-functie introduceert voor homoseksuele mannen. Je kunt jezelf sorteren in categorieën zoals: Jock, Nerd, Discrete, Twink, Daddy, Rugged, Poz, Trans en Otter. Hiermee kunt u niet alleen contact maken met gelijkgestemde mensen, maar kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in uw specifieke “stam” u vinden. Dit alles maakt Grindr een grote stap vooruit van het gebruik van uw lokale advertenties. https://www.grindr.com/

Bullchat:

Bullchat is een andere geolocatie-app voor gay dating waarmee je foto’s van jezelf en anderen kunt “ontgrendelen” om de vervelende “foto’s?” Probleem-apps zoals Grindr te versnellen. Bullchat heeft ook de stamfunctie in de app gebruikt, maar hiermee kun je terug zoeken naar mensen die direct geïnteresseerd zijn in de groep homo’s waarmee je je het meest identificeert.

Bovendien kunnen gebruikers controleren welke queer-gerichte evenementen er gedurende de week in hun regio plaatsvinden en welke Bullchat-gebruikers in uw regio RSVP hebben. Met deze functie is Bullchat niet alleen een geweldige dating- en seks-app, maar kunnen homoseksuele mannen elkaar ontmoeten in veilige ruimtes waar ze in het echt contact kunnen maken.

Natuurlijk wordt Bullchat vooral gebruikt voor mensen die een seksuele connectie willen maken, en het ontbreken van een profielfoto stelt gebruikers in staat nepprofielen en meervallen te openen. Maar ondanks deze kleine tegenslagen slaagt Bullchat waar de meeste gay datingwebsites falen – het gaat verder dan het eenzame matching-schema en biedt gebruikers de kans om samen evenementen bij te wonen en queer news met elkaar te bespreken.

Zelfs als u niet aan een sekspartner denkt, is Bullchat ideaal voor het vinden van iemand in uw omgeving die al uw vakjes aanvinkt vanwege hun gevarieerde en genuanceerde ‘categorieën’ sectie en filteropties. Het vervult de behoefte aan verbinding, vriendschap, seks en, ja, gemeenschapsvorming, iets dat meestal ontbreekt in die andere gay dating-apps. https://bullchat.site

Related Post